Шприцформи и Бластформи

Нашата компания има дългогодишен опит в изработката на шприцформи и бластформи. От самото начало на създаването на компанията тове е основна дейност и до ден днешен.

Повече от десетилетия опит на нашите специалисти в тази област и големият брой изработени инструменти са като гарант за това, че може да ни се доверите в изработката на този тип инструменти.

Шприцформи

ИТОМ ООД проектира и изработва широка гама шприцформи необходими като екипировка за различните видове индустрии – за основни пластмасови изделия необходими за хранителновкусовата, химическата, козметичната до различни технически детайли приложими в електротехническата, автомобилостроенето и други видове технически индустрия.

Имаме възможност за осъществяване, както на единични инструменти, така и на многокомпонентни проекти (т.е. няколко инструмента едновременно

Възможностите за изработка включват дизайн на изделието, проектиране на шприцформа с едно или много гнезда. Бързо изпълнение на пилотна шприцформа. Бързо изпълнение на шприцформи с малък или голям обем за производства. Изготвяне на резервни или взаимозаменяеми вложки.

Тестване на инструмента в нашия цех за производство на пластмасови детайли на наша.

След одобрение от клиента -бърза доставка на шприцформата до желаната локация.

В нашия цех за пластмасови изделия имаме възможност за производство пластмасови детайли с малки и големи обеми в зависимост от желаната производствената програма.

Ние не правим компромис със качествоно на изработване на шприцформите. Използваме висококачествени инструментални стомани, стандартизирани елементи и най-важното не спестяиме от сложността и точността на изпълнение на всеки един компонет в изработените от нас инстументи. Спазваме всички изсквания, за да гартираме дълготраен живот на инстументите.

Даваме гаранция на произведените от нас шприцформи.

Ето и някои характеристика на шприцформите, които изработваме:

Надувни матрици / Бластформи

Други основни наши продукти това са Бластформите . От самото начало на основаване на фирмата тези инструменти са в нашата производствена програма и затова смятаме,че имаме богат опит за изработката им.

Технологията за издуване се използва за производството на много пластмасови изделия на пазара, включително повечето кухи изделия от полиетилен, бутилки за мляко, бутилки за шампоан, буркани, лейки и кухи промишлени части като барабани и контейнери за опасни товари.

Имаме много изработени бластформи за шишета и туби с различна големина – 1,2,3,4,5,10 литра.

Предварително може да бъде изготвена единична бройка – реален модел на продукта, чрез технологията на 3д принтиране за одобрение от клиента.

Повече за нашите услуги